A Wall Street farkasának értékesítési módszere - Meggyőzés és befolyásolás mesterfokon

April 17, 2019

Jordan Belfort - A Wall Street farkasának értékesítési módszere - Meggyőzés és befolyásolás mesterfokon

Letölteni A Wall Street farkasának értékesítési módszere - Meggyőzés és befolyásolás mesterfokon könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Mit kezdjünk az értékesítés során felmerülő kifogásokkal? Hogyan zárjunk le minél több üzletet sikeresen? Miként érjünk el folyamatos ügyfél-elégedettséget? Mindennap mindannyian ,,eladunk”: egy terméket, egy szolgáltatást, egy új projekttervet a főnökünknek, vagy egy állásinterjún akár saját magunkat is. Ehhez kínál profi segítséget könyvében Jordan Belfort, akit Leonardo DiCaprio alakítása tett emlékezetessé a Martin Scorsese által rendezett A Wall Street farkasa című filmben. Egyenes vonalú értékesítési rendszere egy lépésről lépésre felépülő módszer, amellyel ő maga és csapata is mesés vagyonra tettek szert. Az elmúlt években Belfort az etikus értékesítés jegyében átdolgozta a módszert, és most végre könyv formában is megismerteti velünk átütő erejű újításait, bevált stratégiáit és tippjeit. Sajátos stílusában, konkrét példákkal mutatja be, miként irányíthatunk hatékonyan minden értékesítési helyzetet életünk minden területén.

A Wall Street farkasának értékesítési módszere - Meggyőzés és befolyásolás mesterfokon

Könyv adatok
Cím: A Wall Street farkasának értékesítési módszere - Meggyőzés és befolyásolás mesterfokon

Szerző: Jordan Belfort

Kiadó: HVG Könyvek

Megjelenés: 2018. november 12.
ISBN: 9789633047354

Olvasni online A Wall Street farkasának értékesítési módszere - Meggyőzés és befolyásolás mesterfokon könyv ingyen

Jordan Belfort több mint ötven vállalat tanácsadójaként a világ egyik legismertebb és legsikeresebb értékesítési szakembere.Életét és módszerét számos újság, többek között a The New York Times, a The Wall Street Journal és a The Times hasábjairól, illetve a sikereiről és bukásáról készültfilmből is ismerhetjük. A Wall Street farkasa (The Wolf of Wall Street) és a Catching the Wolf of Wall Street (Hajsza a Wall Street farkasa után) című könyvek szerzője.

comments powered by Disqus