A ZSÍR TITKOS ÉLETE

April 17, 2019

DR. SYLVIA TARA - A ZSÍR TITKOS ÉLETE

Letölteni A ZSÍR TITKOS ÉLETE könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

“A zsír rögeszme, megszállottság, szitokszó, világméretű probléma - és Sylvia Tara szerint az emberi test legkevésbé ismert szerve.
Mi talán nem vagyunk vele nagy barátságban, ám a testünk egyértelműen szereti. Olyannyira, hogy számos önvédelmi intézkedéssel igyekszik megtartani. Mi a titka annak, hogy leadjunk végre 10 kilót? Együtt kell működni a zsírunkkal ahelyett, hogy szembeszállnánk vele. Tara elmagyarázza, hogyan befolyásolja a zsír az étvágyunkat és az akaraterőnket, hogyan védekezik, amikor támadva érzi magát, és miért jön vissza olyan könnyedén. A könyv az élvonalbeli kutatások eredményeit veti össze a történelmi megközelítésekkel, hogy föltárja a zsír valódi mibenlétét: a szerző szerint ez egy olyan belső elválasztású szerv, amely megfelelő mennyiségben elengedhetetlen az egészségünkhöz.
Annak ellenére, hogy rengeteg pénzt költünk a zsír elleni harcra, erőfeszítéseink gyakran félreinformáltságon és tévutakon alapulnak. Tara szakszerűen leírja a genetika, a hormonrendszer, az étrend és a testmozgás összetett szerepét a testsúlyunk alakulása szempontjából, és könyve megmutatja, hogyan számolhatunk le egyszer és mindenkorra zsírpárnáinkkal.


A ZSÍR TITKOS ÉLETE

Könyv adatok
Cím: A ZSÍR TITKOS ÉLETE

Szerző: DR. SYLVIA TARA

Kiadó: Kossuth Kiadó

Oldalszám: 304 oldal
Megjelenés: 2019. április 10.
ISBN: 9789630994712
Méret: 215 mm x 140 mm x 15 mm

Olvasni online A ZSÍR TITKOS ÉLETE könyv ingyen

comments powered by Disqus