A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt. 1.)

April 17, 2019

Rachel Van Dyken - A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt. 1.)

Letölteni A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt. 1.) könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Minden szabályt megszeg, hogy övé legyen a lány.Miután egy baleset véget vet sportolói karrierjének, Ian Hunter visszatér az egyetemre - és készen áll arra, hogy egy újfajta játékban vegyen részt. Az ő agyából pattan ki a Szárnysegéd Bt. gondolata, ami, szájról szájra terjedő sikeres és titokzatos szerelmi tanácsadó szolgáltatást nyújt a szerelemre éhes lányoknak. Amikor Blake Olson jelentkezik, hogy igénybe vegye a Szárnysegéd Bt. szolgáltatásait, Ian megismeri minden idők legreménytelenebb ügyfelét.A slampos sportruhákban és tangapapucsban pompázó Blake-nek csodára van szüksége ahhoz, hogy megszerezze a kiszemeltjét. Csak egy profi randiguruval van rá esélye. Ian tudja, hogy a tanácsai és az átváltoztató munkája nyomán Blake is sikerrel járhat. Ám ahogy a lány lassan átváltozik, Ian rájön, hogy komoly veszély fenyegeti az első számú alapszabályát… Ne ess bele az ügyfélbe!Frappáns és szenvedélyes szerelmi történet, amiből az olvasó a fejét fogva döbbenhet rá a férfi és a női gondolkodás különbségeire.

Bájos, pajkos, humoros.


A Szárnysegéd Bt. segít, amikor szükséges. De mi van, ha fordul kocka?
Igen magasra helyeztem a lécet ennél a könyvnél (igazából nem tudom miért), de szerencsére azt mondhatom, megugrotta az általam elvárt szintet.
Olvassa el a teljes cikket a Mindennap Könyv oldalon! >>

A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt. 1.)

Könyv adatok
Cím: A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt. 1.)

Szerző: Rachel Van Dyken

Kiadó: KÖNYVMOLYKÉPZŐ KIADÓ

Sorozat: Szárnysegéd Bt.
Oldalszám: 344 oldal
Megjelenés: 2018. június 11.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789634573432

Olvasni online A csábítás szabályai (Szárnysegéd Bt. 1.) könyv ingyen

Rachel Van Dyken a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestseller szerzője történelmi és kortárs romantikus regényeket ír.
Idahóban él férjével és boxerével, Sir Winston Churchillel.

comments powered by Disqus