A digitális fotós könyv 1. 2.kiadás

April 17, 2019

Scott Kelby - A digitális fotós könyv 1. 2.kiadás

Letölteni A digitális fotós könyv 1. 2.kiadás könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Íme - a valaha legnagyobb példányszámban eladott digitális fotós könyvet tartod a kezedben! A Scott Kelby által írt díjnyertes kötet az egész világon hatalmas sikert aratott, és több tucat nyelvre fordították le. Nem véletlenül, hiszen ez az egyetlen olyan könyv, amely tényleg megmutatja, hogyan készíts profi minőségű fotókat a legnevesebb digitális fotósok trükkjeivel (amelyek nem mellesleg egyszerűbbek, mint gondolnád).Nézzük, Scott miként mutatja be könyvének lényegét:“Ha mi együtt fotózni mennénk, és megkérdeznéd, hogy ‘Te, hogyan kapjam le ezt a virágot úgy, hogy éles legyen?’, nem kezdenék el fényképészleckéket tartani Neked. Egyszerűen azt mondanám, hogy ‘Rakd fel a zoomobjektívet, állítsd a blendét f/2.8-ra, fókuszálj a virágra, és kattints.’ Erről szól a könyv: mi ketten fotózni megyünk, válaszolok a kérdésekre, tanácsokat adok, és megosztomaz általam ismert titkokat, ahogy egy barátommal tenném - a technikai magyarázat és a fotós szakzsargon nélkül.“Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejtő szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal. Ez a könyv arról szól, hogy mikor és melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást kell használni. A könyv közel 200 féltve őrzött fotóstrükkel segít lényegesen jobb, élesebb, színesebb és profibb képeket készíteni.Minden oldalon találunk valamit, amivel jobbá tehetjük felvételeinket. Minden lapozással egy újabb profi beállításhoz, eszközhöz vagy trükkhöz jutunk, amelyek alkalmazásával fényképeinkből galériába illő műremekek válnak. Ha már eleged van abból, hogy képeid az “elmegy” kategóriába tartoznak, ha meguntad, hogy akárhányszor belenézel egy fotósmagazinba, azt gondolod: “Az én képeim miért nem így néznek ki?”, akkor ez a könyv épp Neked való.Az elmúlt három évben Scott Kelby a fotózással foglalkozó könyvek legolvasottabb szerzőjévé vált. Scott a szerkesztője és kiadója a stúdióvilágítás és rendszervakuk területével foglalkozó Light It! digitális magazinnak, a Photoshop User kiadványnak, valamint elnöke a Photoshop-szakembereket tömörítő National Association of Photoshop Professionals (NAPP) nevű szervezetnek. Mindemellett műsorvezetője a hetente jelentkező, népszerű online műsornak, a The Grid című fotós talk-show-nak, és szerte a világban tart előadásokat a fényképészetről, illetve oktatja a Photoshop és a Lightroom használatát. Scott több mint 50 könyv díjnyertes szerzője, nevéhez fűződik többek között a magyar nyelven is megjelent Adobe Photoshop digitális fotósoknak és a Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, valamint a The Adobe Photoshop Lightroom Book for Digital Photographers.

A digitális fotós könyv 1. 2.kiadás

Könyv adatok
Cím: A digitális fotós könyv 1. 2.kiadás

Szerző: Scott Kelby

Kiadó: Perfact-Pro Kft.

Oldalszám: 252 oldal
Megjelenés: 2013. július 01.
Kötés: Fűzött
ISBN: 9789639929364

Olvasni online A digitális fotós könyv 1. 2.kiadás könyv ingyen

Scott a Photoshop User magazin főszerkesztője és kiadója, a Nikon Software User magazin főszerkesztője, a Layers magazin (az Adobe szoftverek hogyan csináld magazinja) szerkesztője és kiadója, és társműsorvezetője a népszerű heti videoműsornak, az Adobe Photoshop TV-nek.

Scott a National Association of Photoshop Professionals (NAPP – Photoshop Szakemberek Országos Szövetsége) társalapítója és elnöke, és a KW Media Group szoftveroktatási, oktatási és kiadó cég elnöke.

Scott fényképész, grafikus, és több mint 35 könyv díjnyertes szerzője, a nevéhez fűződik többek között a Photoshop digitális fotósoknak, a Gyors és piszkos Photoshop trükkök, a Photoshop csatornák, a Photoshop klasszikus effektusok, és az iPod könyv. A New Riders kiadó Killer Tips könyvsorozatának sorozatszerkesztője.

Scott könyvei több tucat nyelven jelentek meg, többek között oroszul, kínaiul, franciául, hollandul, koreaiul, spanyolul, lengyelül, csehül, görögül, németül, japánul, olaszul és svédül.

Scott több mint 26 Photoshopról, digitális képalkotásról és technológiáról szóló könyv díjnyertes szerzője, a számítógépes könyvek kategóriájában jelenleg az Ő könyvei fognak a legnagyobb példányszámban. Scott a szerzője többek között a Photoshop Down & Dirty Tricks, a Photoshop Photo-Retouching Secrets, a Photoshop Classic Effects és a The Photoshop Elements Book for Digital Photographers könyveknek. Társszerzője a Photoshop Killer Tips könyvnek, és alkotója és sorozatszerkesztője a New Riders teljes Killer Tips sorozatának.

Egymás után két évben is az a megtiszteltetés érte Scottot, hogy a világon a legnagyobb példányszámban eladott számítástechnikai könyv szerzője, minden kategóriát figyelembe véve.

Scott legutóbbi könyvei a The iPod Book és a The Book for Guys Who Don’t Want Kids (How to Get Past the Fear of Fatherhood) (Könyv azoknak a fickóknak, akik nem akarnak gyereket [Hogyan szabaduljunk meg az apaságtól való félelmeinktől]). Ezen könyv előző kiadásáért Scott 2004-ben elnyerte a könyvkiadó szakma neves Benjamin Franklin-díját.

Scott az Adobe Photoshop Seminar Tour képzési igazgatója és a Photoshop Világkonferencia és Kiállítás technikai elnöke. Egy sorozat Adobe Photoshop oktató DVD-ben szerepel, és 1993 óta oktat Adobe Photoshop felhaszn álókat.

comments powered by Disqus