A HÁZASSÁG NÉGY ÉVSZAKA (ÚJ!)

April 17, 2019

Gary Chapman - A HÁZASSÁG NÉGY ÉVSZAKA (ÚJ!)

Letölteni A HÁZASSÁG NÉGY ÉVSZAKA (ÚJ!) könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Az évszakok körforgása - akárcsak a természetben - a házasságban is ismétlődik: tavaszi vibrálás és izgatottság, őszi elégedetlenség és bizonytalanság, téli düh és csalódás, nyári fejlődés és gazdagodás. A világszerte ismert szerző szerint valamennyi szakaszban van lehetőség az érzelmi stabilitás és a boldogság elérésére, illetve megőrzésére.

A HÁZASSÁG NÉGY ÉVSZAKA (ÚJ!)

Könyv adatok
Cím: A HÁZASSÁG NÉGY ÉVSZAKA (ÚJ!)

Szerző: Gary Chapman

Kiadó: HARMAT KIADÓ

Oldalszám: 272 oldal
Megjelenés: 2012. május 21.
Kötés: Kartonborított, ragasztott
ISBN: 9789632881133
Méret: 135 mm x 198

Olvasni online A HÁZASSÁG NÉGY ÉVSZAKA (ÚJ!) könyv ingyen

Gary Chapman (teljes nevén Gary Demonte Chapman; (1938. január 10. –) amerikai író, párkapcsolati szakértő, házassági tanácsadó, Az öt szeretetnyelv (Five Love Languages) pár- és pszichoterápiai fogalom megalkotója.

A Moody Bible Institute elvégzését követően az Illinois állambeli Wheaton College intézményében szerzett BA-végzettséget, majd a Wake Forest University-n MA-diplomát. Végül a Southwestern Baptist Theological Seminary keretében Master of Religious Education (M.R.E.) és doktori fokozatot szerzett.

1971 óta az Észak-Karolina államban található Winston-Salem városában a Calvary Baptist Church segédlelkésze. Bel- és külföldi konferenciák rendszeres előadója a házasság, család és kapcsolatok témakörében. Tevékenységének köszönhetően a világ minden tájáról kap meghívást, így például Szingapúrból, Szaúd-Arábiából, Mexikóból és Hongkongból. 2016-ban meghívást kapott Magyarországra, ahol 2017 márciusában négy helyen volt hallgatható előadása: Pécsett, Debrecenben, Szegeden és Budapesten. Leghíresebb könyvét, az Egymásra hangolva címűt közel negyven nyelvre fordították le.
comments powered by Disqus