A Paleon túl - Tudatosan egy minőségibb életért

April 17, 2019

Sáfrán Mihály - A Paleon túl - Tudatosan egy minőségibb életért

Letölteni A Paleon túl - Tudatosan egy minőségibb életért könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

A kenus sportoló és biomérnök Sáfrán Mihály számára a manapság divatos “paleolit” szó nem csak a táplálkozást jelenti, hanem egy komplett gondolkodásmódot, életformát.
A szerző első könyvében bemutat néhány természetes körülmények között élő népcsoportot és állatfajt, majd sorra veszi azokat a környezeti hatásokat - a táplálkozást is beleértve - amelyektől igencsak eltávolodott hozzájuk képest a mai modern ember, és ezeket összefüggésbe hozza a civilizációs betegségekkel. Mi köze a hidegnek, a mezítláb járásnak, az elektromosságnak, az éjszakai világításnak, na és a sportnak az egészséghez? Merre tart az ember evolúciója napjainkban? Ezekre a kérdésekre mind választ kaphatunk.
A könyvet végigolvasva és a gyakorlati tanácsokat betartva, jó eséllyel búcsút inthetünk az elhízásnak, a fáradtságnak és a legtöbb betegségnek, minden ember kihozhatja a benne rejlő maximális képességeket, ami a sportolóknak különösen érdekes lehet.
A könyv tudományos szemléletben készült, ám törekszik a közérthető tálalásra, hogy hasznos olvasmánya legyen minden embernek, aki a Föld nevű bolygón él, és sokáig szeretne egészségesen élni.

A Paleon túl - Tudatosan egy minőségibb életért

Könyv adatok
Cím: A Paleon túl - Tudatosan egy minőségibb életért

Szerző: Sáfrán Mihály

Kiadó: Sáfrán Mihály Zoltán

Oldalszám: 348 oldal
Megjelenés: 2014. november 29.
ISBN: 9789631208146

Olvasni online A Paleon túl - Tudatosan egy minőségibb életért könyv ingyen

comments powered by Disqus