A háború jegyesei

April 17, 2019

Helen Bryan - A háború jegyesei

Letölteni A háború jegyesei könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Crowmarsh Priors álmos, kis falu Anglia déli partjainál. A második világháború azonban mindent megváltoztat: a fiatal férfiak bevonulnak, és új lakók jelennek meg a jól ismert házakban. Egy fiatal, titokzatos, amerikai nő; egy botrányairól híres, londoni, jó családból való fruska; a bécsi zsidóüldözés elől menekülő, terhes fiatalasszony; London egy munkásnegyedéből származó csitri.

A négy fiatal nő kiszakadva a megszokott kerékvágásból, új életet kénytelen kezdeni, amelyben csak egymásra számíthatnak, és egy kortársukra, a néhai lelkész lányára.
Szerelem, féltékenység, árulás, tragédiák sora alakítja sorsukat, a háború is egyre fenyegetőbb, a német vadászgépek már a falu felett húznak el, és mintha valaki a helyiek közül előre értesítené őket…
Ötven év után az asszonyok újra összegyűlnek a faluban, de nem csak ünnepelni és emlékezni. Visszatérnek, hogy bosszút álljanak, hogy megtorolják annyi ártatlan ember halálát.

Helen Bryan (A medál rendje) regénye érdekfeszítő és érzelmes könyv, széles történelmi tablóval, egy kortalan barátság történetével.


A háború jegyesei

Könyv adatok
Cím: A háború jegyesei

Szerző: Helen Bryan

Kiadó: General Press Kft.

Oldalszám: 424 oldal
Megjelenés: 2015. november 03.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789636438104
Méret: 137 mm x 197

Olvasni online A háború jegyesei könyv ingyen

comments powered by Disqus