A HARLEKIN - ANITA BLAKE, VÁMPÍRVADÁSZ

April 17, 2019

Laurell K Hamilton - A HARLEKIN - ANITA BLAKE, VÁMPÍRVADÁSZ

Letölteni A HARLEKIN - ANITA BLAKE, VÁMPÍRVADÁSZ könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

Létezik egy titkos társaság, akiktől még a vámpírok is tartanak. A szervezet neve: Harlekin, tagjai valós személyét rejtély övezi.

A vámpírvilág rendőrségeként az a feladatuk, hogy megregulázzák a saját törvényeiket megszegő vérszipolyokat.
De mi van akkor, amikor maga a Harlekin hágja át saját szabályait? Hogyan védekezhetnek ellenük az egyszerű vámpírok és alakváltók? Vagy Anita Blake? Miközben Anita szeretői érzelmi viharainak közepette egyensúlyoz, megjelenik a városban a Harlekin, s hamar kiderül, csöppet sem békés szándékkal.

„Anita Blake vámpírvadász kisasszonynak van vér a pucájában. Buknak is rá - meg le is - rendesen a vérszívók. Több mint horror.” H. Nagy Péter, irodalomtörténész

„Hamilton minden egyes könyvével csak jobb lesz.” Publishers Weekly

„Letehetetlen. Nem lehetünk elég hálásak, hogy Hamilton rendíthetetlenül írja az egyre izgalmasabb folytatásokat.” UK Edition

A szerzőről
Laurell K. Hamilton 1963-ban született. Miután édesanyja autóbalesetben meghalt, nagyanyja nevelte fel Arkansas államban. Biológiából és irodalomból diplomázott. Első könyve, a Bűnös vágyak 1994-ben jelent meg, amelyet azóta több mint egy tucat követett az Anita Blake-sorozatban. A sorozat azóta meghódította az egész világot, és a regények minden országban gyakori szereplői a sikerlistáknak. Anita Blake figurája olvasók millióit tette rajongóvá, a könyvekből azóta képregény is készült, valamint egy tévésorozat előkészületei is megkezdődtek. Laurell K. Hamilton férjével, kislányával és három kutyájával Missouri államban, St. Louisban él.

A HARLEKIN - ANITA BLAKE, VÁMPÍRVADÁSZ

Könyv adatok
Cím: A HARLEKIN - ANITA BLAKE, VÁMPÍRVADÁSZ

Szerző: Laurell K Hamilton

Kiadó: Agave Könyvek

Oldalszám: 496 oldal
Megjelenés: 2009. június 03.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9789639868427
Méret: 210 mm x 140 mm x 12 mm

Olvasni online A HARLEKIN - ANITA BLAKE, VÁMPÍRVADÁSZ könyv ingyen

comments powered by Disqus