A Rothadó Hold fiai

April 17, 2019

Alan Dave Darel - A Rothadó Hold fiai

Letölteni A Rothadó Hold fiai könyv ingyen pdf, epub, mobi, rtf és fb2

- Csak megnéztem még egyszer - hadarta Haragvó Villám. Vörös Szem még mindig nem szólt. - A hullát - folytatta nagy sokára testvére. - Meg akartam érteni.
- Mit? - kérdezte Vörös Szem.
- Azt, hogy miért mi lettünk kvazárok. Miért vagyunk méltóbbak az istenek kegyeire, mint ők, az áldozatok? Miben különbözünk tőlük?
- Na, miben?
- Semmiben - mondta Haragvó Villám letörten.
- Tévedsz - nevetett Vörös Szem. - Az istenek és Fekete Hold nem véletlenül választottak ki épp minket. Az istenek tudják, hogy ki az, aki megérdemli, hogy vadász legyen, és ki az, aki nem. A legjobbnak tartanak minket. Arról álmodoztunk egész életünkben, hogy az istenek a kegyeikbe fogadjanak. Ez volt a leghőbb vágyad. És nekem is. Most megkaptuk. Az istenek kvazárokká emeltek mindkettőnket, hogy a parancsaikat teljesítsük. Halhatatlanok lettünk. És mit kell tennünk cserébe? Szinte semmit. Vadászok vagyunk, azok voltunk eddig is.


A kvazárok lélekvadászok. Egyetlen szent célt követnek: az istenek és Isten akaratát. Csekély ár ez a halhatatlanságért.
A hitükért vívott évezredes harcban Isten követői nem támaszkodhatnak másra, csakis az Égbe vetett feltétlen bizalomra. Ha e bizalom meginog, a gonosz elszabadul és egyetlen kérdés lesz az úr, Holdanya könnyes arca alatt: ki szűnt meg előbb embernek lenni?

A Rothadó Hold fiai

Könyv adatok
Cím: A Rothadó Hold fiai

Szerző: Alan Dave Darel

Kiadó: KALLIOPÉ KIADÓ

Oldalszám: 492 oldal
Megjelenés: 2018. október 19.
Kötés: Ragasztott
ISBN: 9786155378287
Méret: 148 mm x 210

Olvasni online A Rothadó Hold fiai könyv ingyen

comments powered by Disqus